Teave minu kohta

MTÜ Si!Like on mittetulunduslik organisatsioon, mis asutati 2015. aasta jaanuaris. Si!Like soovib läbi oma tegevuse tuua noorte ellu põnevust ja uusi teadmisi. Si!Likese asutasid Dina ja Helen, kaks noort õpetajat, kes ise on viimaste aastate jooksul osalenud mitmetes rahvusvahelistes projektides. Oma töös noorte inimestega märkasime, et noorte teadlikkus oma võimalustest ja julgus ideid ellu viia on siiski madal. Ainult koolis õpitust ei piisa, et avastada maailm ja iseendaks saada. Helen ja Dina on võtnud eesmärgiks luua tihedamad sidemed formaalse ja mitteformaalse hariduse vahel. Tahame anda kõigile headele ideedele tiivad, ka neile, mis koolipinki ei mahu.

laupäev, 15. august 2015

Itaaliasse koolitusele!


23. augustist kuni 1. septembrini toimub Itaalias Montecatini Terme`s noorsootöötajatele ja haridustöötajatele koolitus „Support Opportunities For Training Skills“. Teemaks on vähemate võimlaustega noorte tööhõive toetamine.

Kokku on 27 osalejat 9 riigist. Si!Like saadab Itaaliasse tarkusi koguma ja kogemusi jagama 2 aktiivset inimest. Osalemiseks peaksi vanust olema vähemalt 20 aastat.

Kõik koolituse tegevused, majutus ja toitlustus on osalejatele tasuta. Reisikulud kaetakse 275 euro ulatuses. Piletid tuleb osaluse kinnitusel ise välja osta, seejärel tagastatakse pileti esitamisel 65% summast ja ülejäänud 35% pärast koolitusel osalemist.

Kandideerimiseks saada e-mail aadressil ngosiilike@gmail.com. Märgi kirjas oma vanus ja kontaktandmed ning kirjelda lühidalt (250 sõna), milline on sinu seotus antud teemaga ning miks sobiksid just sina osalema.

Kuna koolitus algab juba nädala pärast, siis ootame avaldusi kuni esmaspäeva (17.08.2015)  südaööni.

:
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar